VW grand prix Umeå

I söndags avslutades delfinalen i vw grand prix hos oss i Umeå. Våran förening höll den första delfinalen någonsin i Norrland och det gick verkligen över förväntan. Vårt mål var ju självklart att hålla den bästa delfinalen av de alla och visa alla att ridsporten visst håller klass här uppe i norr, och det verkar ju som vi lyckades! Vet inte hur mycket jobb det varit kring allt detta som väldigt många hjälpt till med. De började redan planera tävlingen i januari för att lyckas på bra som möjligt. Vi har fått så mycket bra feedback och beröm från ryttare från hela Sverige. Det var en otroligt rolig helg med hoppning i världsklass, proppfylld läktare och peppade besökare som rest 30 mil enkel väg för att se detta. Här hör ni Malin Baryards syn på tävlingarna hos oss :)
 
 
Även Marcus Westergren och Nicklas Arvidsson var nöjde :) Detta ur Svenska ridsports förebundets artikel:

Marcus Westergren med Casa de la Marta Bay slog den oslagbara Niklas Arvidsson med Click and Cash 1155 i omhoppningen som blev minst sagt fartfylld. Emma Emanuelsson med Hansa Kredit Obelix var trea. Trion är nu finalklar för Flyinge i november.
- Vilken underbar publik att rida för, sa en glädjestrålande segrare.
Stämningen var på kokpunkten och gav en känsla av både tuff hockeymatch och rockgala.

Tvåan Niklas Arvidsson  från Helsingborg hatar att vara just tvåa. Men i Umeå kunde han ta att han var slagen med 49 hundradelar med sin Click and Cash 1155.
- Det här är minst lika bra för oss som att rida internationella tävlingar, kommenterade Niklas sin och hingsten Click and Cash insats.
Niklas vann ju för övrigt Swedish Rider´s Trophy-delfinalen på lördagen med Cobolt.

Han efterlyste fler landslagskollegor på plats i Umeå.
- 120 mil hit är väl ingenting när det är så bra prispengar.
Niklas kunde vara nästan lika nöjd som segraren. Han red nämligen hem en bit över 100 000 kronor.
- Volkswagen Grand Prix och Swedish Riders Trophy har betytt så mycket för svensk hoppsport. Det var kul att bjuda på bra sport här i Umeå.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviaandthehorses

Me, my horse and I.

RSS 2.0