Jag samarbetar med BEAUTYNISTA!!

Jag har ett samarbete med Beautynista, och har därför tänkt att lägga 
 upp denna film! Spana in Linda Hallbergs coola makeup inför hennes 
 drömmöte med Lady Gagas agent! Och hur snygg är inte Sarah Tjulander på 
 en skala..? Älskar makeup-artisten, han är så rolig!


FÖLJ MIG MED BLOGLOVIN'

Följ min vardagsblogg med Bloglovin  :D 

(klicka på ikonon och då kommer du till min vardagsblogg. Där trycker du på en liknande ikon på vänster sida i panelen)

Ridningen igår

Igår red jag Dixon och det gick väl si-så-där. Vi hade vikarie då vår riktiga lärare var borta. Vi hade förberedande hoppning och arbetade med bommar på spår. Plus att länga och korta traven över bommar. Dixon var väldigt seg i början, men när jag väl fått igång honom i traven så var han lite mer framåt. Sen gick det väl prima, men i slutet så drog han hela tiden mellan benen och var ganska jobbig. Han försöker komma undan genom att inte forma sig i kroppen och skär av kanterna även om jag ligger på med innerskänkeln och inner tygeln, sen så drar han huvudet mellan benen för att få tygeln. Då gäller det att inte låta honom göra det, redan i början. Ta ett ordentligt tag i tygeln och håll kvar. Då gäller det att sitta djupt för att få bättre tag och kraft. Men i övrigt så gick det väl ganska dåligt..har gått bättre om man säger så..men nästa vecka blir det att hoppa :)





Kom till min vardagsblogg genom att klicka på bilden på migg!!

övergångar

Hejhej igen bloggen :D Det var hur länge sen som helst som jag bloggade och anledningen är att det har ju varit kvarka på ridskolan och det har äntligen startat igen efter 2 månaders paus. Vilket jag är superglad över. Och igår så red jag min första lektion sedan i januari ;p JAA, jag vet...HUR LÄNGE SOM HELST! Men nu äntligen är det igångsatt. Så  nu ska jag rida nästa gång lektion v. 16 och sen varje vecka igen :) Så nu ska jag blogga mera.

Igår red vi lite basic-grejer...Övergångar. Det är ju alltid bra att finslipa på och jag red finfina Fjalar, som var pigg som väntat, men han var fin :) Övningen kan man rida i alla gångarter och vi började med att rida trav på långsidorna och skritt på kortsidorna och på volten. När vi sedan gått i gång hästarna kan man rida galopp på långsidorna och trav på kortsidorna och sen när man fixat det kan man rida galopp på långsidorna och skritt på kortsidorna och trav på volten. Fixa hur du vill! :)


oliviaandthehorses

Me, my horse and I.

RSS 2.0