Cleaning my head

När jag känner mig ledsen eller känner mig stressad så gillar jag att gå ut i naturen och gå med musik i öronen. Just nu är det ett sådant tillfälle då det verkligen behövs... Hatar verkligen att ta stora och viktiga beslut, särskilt när detta ligger mig så varmt om hjärtat..





Kollar på dressyrtävling

Sitter i solen och tittar på fina ekipage i dressyr. Solen skiner och för första dagen på länge är det lite varmare :D



Ett år

Igår var det ett år sedan Lost kom in i mitt liv (okej, nu låter detta som värsta kärleksparet men ni fattar ;) ) och våran väg har varit lång men samtidigt gått riktigt fort. Vi har hunnit med nerförsbackar OCH uppförsbackar. Men trots detta så kan jag säga att Lost verkligen är personlig, vilket gör att man inte kan låta bli att bara gilla honom.
 
Häromdagen sa Jessica (hon som ttar hand om Lost nu då) till mig; "Jag brukar säga till folk: Nu ska jag ta in mina hästar, Lost och Nemo. Det kommer helt naturligt, för jag älskar den där hästen!" Såå, ja han är speiell, den där killen <3
 
 
Vi har lärt oss en hel del på det här året. Både han och jag har utvecklats trots motgångar ibland. Men jag tror på den här hästen, det gör jag verkligen, han har DET.

Myser med mitt ❤️



Vilken inställning!!

Här snackar vi positiv inställning och kämparglöd hos den här hästen. Påminner lite när min egen kom lös, då hoppade även han lite hinder frivilligt :)
 

Söndag

Nu har det gått en vecka sedan olyckan ägde rum och jag jag verkligen ridabstinens... Vill rida och pyssla med Lost! 

Tills vidare får det räcka med att hälsa på lost och pussa på honom lite :) idag gav jag till och med hästarna lunch (med lite hjälp) och gjorde ett tappert försök till att mocka. Har ni någonsin provat att mocka med en hand? Inte så lätt... 




Världens sämsta ryttare?

Nu när jag inte kan rida, vad gör jag då..? Jo, tittar på hästrelaterade videos såklart. Har sett många otroligt fina hästar och sen även denna video...herre min skapare. Att hästen ens fortsätter hoppa och inte kastar honom på backen..?
 

För vi har tagit studenten!!!




Shit! Jag (vi) har tagit studenten! Efter många års slit är det nu över. Tre år med denna fina klass ❤️

Ibland går saker som man inte tänkt sig...

Igår kväll hände en liten olycka då jag hade hopplektion. Lost var riktigt fin under träningen och jag klandrar inte detta på honom alls. Vi kom lite knasigt in på en kombination och galoppen räckte inte till för att hoppa andra hindret. Jag tappade konstigtnog balansen och ramlade in i stödet som Lost sedan klev över. Han var lite klumpig och råkade kliva på handen, sånt händer!

Fick åka ambulans in till akuten där de konstaterade att det inte var så konstigt att jag hade sjukt ont i handen som svullnat upp till dubbelt och inte gick att röra. Har brutit av benet i lillfingret helt och även brutit de bredvid. De ligger även fel så de fick dra till det och gipsa. Ska opereras i veckan och sedan ha gips... Ingen ridning på ett tag för min del tyvärr..



7/6 Umeå Ryttarförening

 
Lite bilder från gårdagens 110.

Hemmatävling

Denna helg är det hemma tävling på Umeå Ryttarförening och igår startade Lost 90:n och 1 meter. Tävlingshelgen startades inte på bästa sätt och vi var inte riktigt överens så tyvärr blev det ingen bra runda.
 
Idag startade Bettan Lost i 1 metern och idag var han lite mer samarbetsvillig. Tog en hel del bilder på fina ekipage i 110, så om någon som läser det här som startade 110:on idag och vill ha bilder så har jag trodligtvis minst en bild på er. Här är i alla fall en bild på Bettan och Lost idag:
 
 
Imorgon blir det ingen start för Lost, då jag tyckte det räckte med två starter första dagen och en andra.

Bal 2014

I torsdags var det min tur för bal. Har längtat och planerat inför denna bal år och i torsdags så var det äntligen dags. Kunde faktiskt inte riktigt förstå att jag verkligen var där och gick på den röda mattan. Det var god mat, trevlig stämning och fina vänner, kan det bli bättre?!
 
På tisdag står jag där på flaket med facit i hand, att jag faktiskt gått ut. NU har jar gått färdigt gymnasiet och vuxenlivet börjar på riktigt. Studentmössan, klänningen och skorna hänger i rummet i väntan på invigning.
 
 
En bild från tidningen på mig och min kavaljer.

Påväg hem

Ännu en gång sitter jag påväg hem från Skåne. Från vackra Flyinge som jag helt ärligt kan tänka mig bo i. Det farliga är nog att ifall man väl bott i flyinge, då lämnar man det aldrig. Men samtidigt så är det otroligt lockande! Idag tittade jag på en otroligt gullig lägenhet som de tänker hyra ut. Stall finns det på gården och möjligheterna att utvecklas är så pass mycket större än Umeå någonsin kommer att erbjuda mig. Kanske är detta mitt call? 

Faast just nu längtar jag efter min häst, min katt och familj. Blir en bamsekram när jag kommer hem för snart är jag på resande fot igen, men denna gång böir det förhoppningsvis inte helt själv.



oliviaandthehorses

Me, my horse and I.

RSS 2.0