Första skutten över hinder

Skuttade i söndags för första gången på 1,5 månad på en jättefin häst :) Höll hindren väääldigt låga men så otroligt kul att vara tillbaka i sadeln och känslan att det gick att hoppa redan nu är otrolig! :)



U X U festival

Om någon timme är det dags för mig att dra iväg mot UxU festivalen idag igen! Jobbade igår och ska även idag sälja öronpluggar för killnoice och självklart även lyssna på en massa bra artister. Idag kommer nämligen bl.a. Mac Miller och det missar jag inte för allt i världen. Såå är ni förbi detta område i Umeå så sväng förbi och köp ett par öronpluggar av mig! 



Ridsport ponny cup deltävling 5 av 6

I helgen hölls RPC på Umeå Ryttarförening och jag var självfallet tvungen att kika en stund varje dag. Fotade en hel del duktiga ekipage bland annat Linn och hennes Memory.
 
 

Lycklig

Oj vad mycket de 10 minuterna till häst gjorde! Efter över månad med hästabstinens så var det otroligt härligt att sitta på hästryggen igen. Igår var det första gången sedan olyckan som jag red - och i alla gångarter! Märkte genast att jag tappat otroligt mycket styrka i vänster arm/hand. Hade lite svårt att hålla i honom i galoppen men det gick i vart fall ;)
 
Döm mig inte från videon så att säga! Men tyckte jag gjorde det bra med tanke på att jag hade tygeln mellan fel fingrar pga min skena jag måste använda för de brutna fingrarna. MEN jag klarade det någolunda och den lyckan! Det lär nog dom ta ett tag till innan jag kan rida ordentligt och börja hoppa även om jag helt av allt hade gjort det med det samma..
 
 

LYCKA!

Vilken lycka, jag har idag fått rida!!
 

Mot stranden!

Nu far jag jag och min fina vän till Bettnäs och stranden. Underbart väder, bra sällskap och hög musik, detta är livet!



Vill sitta på HANS rygg igen...

 
Nu är jag mer än less på att inte kunna göra något pga mina brutna fingrar - vill rida nu!
 

oliviaandthehorses

Me, my horse and I.

RSS 2.0