Första utomhusträningen

Första utomhusträningen och för övrigt första gången i år alls som Lost såg bommar på marken och i luften var igår. Han var redan från första början sjukligt fin även fast han såklart var på tårna. Kunde verkligen inte klandra på honom att det blev nått ben i luften efter hindren i början, han tyckte det verkligen var skitskoj! Glad Lost = glad Olivia. 

Vi hade en ganska basic träning med inga höjder eller kluriga linjer. Vi var fyra ekipage på Bettans lite mindre ridbana på gården så några större banor eller hinder är nog lite svårt att få plats med :) Vi värmde upp med travhoppning för att sedan hoppa fem 1/2 och en linje med tre galoppsprång emellan. Redan från första travhoppningen hoppade Lost fantastiskt och han fortsatte bara leverera. Kunde inte annat än vara super nöjd, hur kunde de gå bättre!? Även Bettan var nöjd ;)



Det som verkligen sög var att jag bad min låtsaspappa filma men icke som Nicke gjorde han det. Så det finns inte på film, vilket verkligen super apa!! Ibland är det verkligen sämst att vara fotografen i familjen och kompisgänget för då är det endast jag som brukar filma/fota, vilket resulterar till att man själv väldigt sällan hamnar på bild...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviaandthehorses

Me, my horse and I.

RSS 2.0