Sämst internet

Typiskt...nu har internet här hemma inte fungerat i 3 dagar!! Tror jag blir galen, men som tur är så har jag varit upptagen med annat. Har bl.a. haft 2 st privatlektioner i dressyr med Lost. Video på en av lektionerna kommer när internet fungerar igen. Något taggad!!?

Nu sitter jag här utmattad av att skratta (har en sådan träningsvärk efter dessa två dressyrpass i magen asså, haha!) ja men Lost är inte alla dagar lätt att sitta på i traven, kan bli liiiite skumpigt ibland och då måste man arbeta extra för att inte spänna sig men ändå ha stödet kvar i magen för att han ska fortsätta gå på tygeln och sätta bakbenen under sig. Menmen nu blir det att sova, sov gott!

Dela hage

Hej bloggen,
igår delade vi Losts hage för att Baltazar, Stallets nyinflyttade häst, ska kunna nosa på varandra, samt vänja sig med varandra. Vi ville ta det lugnt, så vi ser att de funkar iihop innan vi släpper ihop dom tillsammans, men...det gick inte så bra attt hålla dom på olika håll, hahah. Baltazar hade lyckats ta sönder tråden och stod när jag kom intill Lost som de känt varann i evigheter. Så, Charlott (Baltazars ägare) och jag har bestämt oss för att det är lika bra attt släppa ihop dom på en gång. De verkar funka väldigt bra tillsammans och jag tror båda hästarna tycker det är roligare med sällskap! :)
 

Ska snart ut till finaste och rida

Har jag inte en ursnygg häst!?! ❤

oliviaandthehorses

Me, my horse and I.

RSS 2.0