Visste ni att Lost...

...är en väldigt självständig häst! Han gillar såklart inte att stanna i stallet om dom andra hästarna ska ut i hagen, men han är inte särskilt brydd om andra hästar.
 
...är OTROLIGT valpig. Han ÄLSKAR att bita på allt, schabrak och sadeln till mina mössor och vantar. Men han är ABSOLUT inte dum, utan är som en jättebäbis, helt enkelt!
 
...är rädd för vatten. Han kan stå fem, sex meter från en sjö och stirra på det, som det skulle äta upp honom. Fåniga hästen!
 
...är en matnjutare. Han älskar mat, okej, då täner ni: de gör ju ALLA hästar. Men Lost älskar mat men han äter långsamt och verkligen njuter av maten istället för att hugga i det. När de andra hästarna redan ätit upp, har Lost hälften kvar.
 
...älskar att hoppa. När han ser ett hinder så blir han grymt glad och vill bara över hindret så fort som möjligt, så han kan hoppa nästa. Han tycker det är så roligt att han tappar fattningen och taktar när han väntar på sin tur.
 
...skifftar i färg. Låter lite kul kanske, men sanningen är att Lost är VÄLDIGT grå på vintern och blir brunskimmel på sommaren. Så jag har nästan en svart häst på vintern och en brun på sommaren, kul va ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviaandthehorses

Me, my horse and I.

RSS 2.0