Flat Out Revolution - PS of Sweden

Här ser ni L i hans nya PS of sweden-träns. Visst blev han såå snygg?? Tog ett brunt, då jag framöver tänker byta till brun utrustning, och då var det så ovärt att köpa en svart! Beställde förutom tränset två extra pannband till (en av dom sitter på tränset) och en extra Swarovskiprydd hållare till Aachenremmen. Dom är helt magiska, helt klart! Har länge varit så sugen att köpa det omtalade tränset, som ska göra underverk, så nu ska vi helt enkelt få klartecken och det verkligen funkar! Såhär står det om tränset på deras hemsida:
 
"Detta anatomiska träns har ett stilrent och klassiskt utseende och lämpar sig extra bra för hoppning och markarbete. Nosgrimman är längre än normalt vilket gör att kindbenen och de känsliga nervutskotten lämnas fria.

Det paddade nackstyckets utformning gör att trycket bakom de känsliga öronen och på nacken fördelas och nackstycket är även ställbart i 3 olika lägen för att du ska kunna hitta en perfekt passform med extra mycket öronfrihet för just din häst. Precis som på våra övriga träns saknar detta träns käkrem. Aachenremmens fäste har en snygg prägel med PS-loggan och är helt avtagbart.

Pannbandet har också en PS egen Click It-design för att ge öronen fritt spelrum och dessutom kan du byta pannband på några sekunder, även när hästen har tränset på sig.

Förutom funktion och design har vi lagt mycket arbete på att hitta den bästa leverantören som kan tillgodose alla våra krav. Produkterna i Revolutionserien är tillverkade i staden Kanpur i nordöstra Indien, i en fabrik med bra arbetsvillkor och där ledningen aktivt har tagit
ställning mot barnarbete. Tränsen är tillverkade i finaste läder och är 100% ekologiska, från garvning och färgning till läderfinish.
"
 
Ska bli spännande att få testa det och se ifall jag märker någon skillnad. Hittills kan jag säga att lädret är riktigt mjukt och fint. Det kändes inte alls så hårt som nya träns oftast gör, utan var mer fritt. Har ni provat någon av deras träns, vad tycker ni?


Kommentarer
emily

Jag har ett Flying Change, men jag vet inte om jag märkt så mycket skillnad på Frodo. Det är ju dock snyggt och det känns bra ändå att hästen går med ett träns som är gjort med tanke på vart nervbanor och skelett sitter :-)

2013-11-14 @ 14:15:55
URL: http://livetmedella.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviaandthehorses

Me, my horse and I.

RSS 2.0